• -30%

Wilson PRO STAFF 97 V13.0

Wilson
WR043811

Kód : WR043811

Raketa je BEZ VÝPLETU, nabízíme vypletení elektronickým vyplétacím strojem Wilson Baiardo.

CHCI VYBRAT VÝPLET RAKETY

5 174 Kč
S DPH
7 390 Kč Sleva 30%
Grip: 4
Počet
Skladem

Tenisová raketa Wilson Pro Staff 97 v13.0 pro zkušené a závodní hráče v novém designu, s vynikající přesností a kontrolou. Nová verze drobnými detaily v designu vzdává hold ikonické řadě raket Pro Staff z dob Peta Samprase. Použitý materiál Braided Graphite si zachovává typické vlastnosti jako mimořádnou přesnost, kontrolu a stabilitu.

Raketa pro zkušené hráče

Tato verze rakety Pro Staff je odlehčenou verzí rakety Rogera Federera a poskytuje snadnější ovladatelnost při zachování vynikající přesnosti a kontroly. Hmotnost 315 g bez výpletu a vyvážení do ruky na 310 mm pro skvělou ovladatelnost. Inovovaný grafitový materiál Braided Graphite má jednotlivá vlákna napletená pod úhlem 45° pro co nejčistší pocit ze hry.

Hratelnější federerovka

Na rozdíl od originální rakety Rogera Federera Pro Staff RF 97 Autograph je tato verze hratelnější díky poměrně výrazně nižší hmotnosti. Pořád se ale jedná o raketu pro zkušené hráče, kteří se tenisu věnují dlouhé roky a to na klubové a závodní úrovni. Přesnost je vynikající, kontrola jakbysmet a hráč tak v podstatě není ochuzený o tradiční pocit ze hry raket dávno minulých. Inovovaná konstrukce grafitových a kevlarových vláken spolu s těsnějším vzorem výpletu dělá z této rakety až chirurgicky přesný nástroj pro vymetání růžků.

Jako Roger Federer

Věděli jste, že s raketami Wilson Pro Staff nastupuje Roger Federer, Grigor Dimitrov nebo Petra Kvitová? Sáhněte po raketách Pro Staff, které sází na citpřesnost a sílu.

i TIP: Zamyslete se nad svým stylem tenisu

Nejste si jistí, jestli jsou pro vás rakety Pro Staff ty pravé? Zjistěte, jakému stylu nejlépe sednou další modelové řady tenisových raket Wilson.

Více o řadách tenisových raket Wilson »

Parametry:

  • Menší hlava rakety o velikosti 626 cm2 pro velmi přesnou hru
  • Standardní délka rakety 685,8 mm pro dospělé
  • Hmotnost 315 g (bez výpletu) s velmi dobrou stabilitou a razancí
  • Vyvážení 310 mm (bez výpletu) pro vynikající kontrolu rámu
  • Braided Graphite + Kevlar nabízí výborný poměr mezi tuhostí a pružností
  • Vzor strun 16x19 (těsnější) poskytuje vynikající přístup ke spinu a přesnost
  • Styl hry: velmi přesná a razantní celodvorcová hra
  • Pro koho je: zkušené a závodní hráče, klubové nadšence

Recenze Wilson Pro Staff 97 v13.0

Přečtěte si obsáhlou recenzi tenisové rakety Wilson Pro Staff 97 v13.0, a zjistěte si tak o něm co nejvíce informací.

Ikonická Pro Staff

Konstruktéři a designéři se u třinácté verze rakety Pro Staff rozhodli vzdát hold starším modelům z éry Peta Samprase. Horní část hlavy rakety ukazuje obnažený grafitový materiál v celé své kráse. Zároveň jsou tímto místem vedeny červená a žlutá linka, které odkazují na design původních raket Pro Staff. Linky se objevují také na krčku rakety. Zbytek rámu je černý v matném pogumovaném provedení s lesklým nápisem Wilson na krčku rakety

Více citu a přesnosti

Nový způsob pletení grafitových a kevlarových vláken Braided Graphite 45 pod úhlem 45° dodává raketě více stabilitycitu a přesnosti

Příjemnější zakončení gripu

Nová ergonomická čepička na konci gripu pro více komfortu a snadnější hratelnost.

Více stability

Legendární stabilizační systém hlavy rakety od Wilsonu nese název PWS - Perimeter Weighting System. Toto rozšíření rámu hlavy rakety ve střední části vylepšuje torzní tuhost hlavy rakety a zabraňuje nechtěnému kroucení rámu při úderu. Výsledkem je větší stabilitakomfort a cit.

Wilson
WR043811
1 ks

Parametry

Výplet:
Ne
Vyvážení:
310 mm
Velikost hlavy:
626 cm2
Hmotnost:
315 g
Délka:
685 mm
Vzor výplety:
16 x 19

Specifické reference

ean13
097512464291