• -15%

Wilson KAOS 3.0 CLAY Red/Red/Black

Wilson
WRS326560

Kód : WRS326120

2 882 Kč
S DPH
3 390 Kč Sleva 15%
Velikost: 11 UK
Počet
Skladem

Pánská černá tenisová obuv Wilson Kaos 3.0 je ideální volbou pro amatérské hráče, kteří vyčnívají na hřišti svou rychlostí. Skvělé vlastnosti zvyšují reakci a podporují perfektní stabilitu při každém pohybu. Nejlepší výkony společně předvedete hlavně na antukovém kurtu. Zařaďte při hře vyšší stupeň rychlosti!

Základní parametry:

  • Nízká hmotnost 317 gramů vám přidá na rychlosti
  • Dobrou reakci získáte zásluhou nízkého profilu boty
  • Podrážka je určená především na antuku
  • Perfektní stabilitu a kontrolu pohybu dodá zpevněná klenba

Gumová podrážka s technologií Duralast je velice odolná a přilne na všechny druhy povrchů. Navíc zlepšuje odpružení a odezvu při prudkých pohybech. S perfektní trakcí ovládnete dvorec dokonalým pohybem.

Zásluhou technologie Dynamic Fit-DF2 má bota nízký profil a směrem od paty k špičce se snižuje o 9 mm. Snížení boty zajistí lepší pocit a rychlou reakci agresivních hráčů při dobíhání míče.

Vnitřní konstrukce Endofit dokonale obepne chodidlo a celkově zpevňuje nohu včetně kotníku pro podporu při prudkých bočních pohybech a odrazech. Díky tomu minimalizujete riziko podvrtnutí kotníku a případného zranění.

Pro Torque Chassis využívá vylepšenou ochranu klenby k poskytnutí torzní kontroly a stability během prudkých pohybů. Bota je tak velmi dynamická především v situacích jako jsou bleskové starty na kraťas

Vložka R-DST+ poskytuje velkou pružnost na patě a zlepšený odskok ze špičky pro rychlejší reakci. Abyste mohli zahrát vítězný úder, musíte být neustále na špičkách a krok před soupeřem. Další snížení reakční doby vám pomůže k vítězství.

Sekání jako v hokeji vás asi nepotká, přesto oceníte pevnější svršek z polyuretanu. Konstrukce Skinguard nohu lépe obepne a udrží ji v bezpečí. Můžete se proto aktivně pohybovat po hřišti a tvořit hru.

Wilson
WRS326560
2 ks

Specifické reference

ean13
097512405980