• -20%

Salomon ULTRA GLIDE W Mecca Orange/Red Orange/Crystal Blue

Salomon
L4157920

kód : L4157920

2 873 Kč
S DPH
3 590 Kč Sleva 20%
Velikost: 8.5 UK
Počet
Skladem

Salomon ULTRA GLIDE jsou běžecké boty, které vás udrží v pohodlí po celý den a jsou vhodné pro delší vzdálenosti. O optimální tlumení se stará pěnová mezipodešev Energy Surge zakřiveného tvaru Reverse Camber, který je inspirován technologiemi Salomon lyží. Je velmi měkká, poskytuje pohodlný pocit, a také vám napomůže k plynulému přechodu vpřed. Podrážka Contagrip® MA zajistí optimální záběr na různorodému povrchu, Profeel Film zajistí skvělou trakci a přilnavost v mokrém a kamenitém terénu.

  • Skvělé tlumení díky technologii Energy Surge
  • Běh v různorodém terénu
  • Skvělé obepnutí a ochrana nohy
  • Výška mezipodešve: 32 mm pata/26 mm špička

CONTAGRIP® MA

Technologie zajišťuje optimální záběr na různorodém povrchu a zároveň zaručuje vynikající stabilitu a dlouhou životnost díky kombinaci speciálních gumových komponentů s protismykovými schopnostmi. Je určena pro nejširší škálu povrchů.

SENSIFIT

SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru.

QUICKLACE™

Dobře známý Salomon rychlošněrovací systém, který zaručuje precizní upevnění nohy v botě během jednoho zatáhnutí za tkaničku. Snadné, rychlé a přesné utažení během vteřiny. Samozřejmostí je i možnost zakoupení nové kevlarové tkaničky a její snadná výměna.

EVA

Vysoce funkční EVA pěna zajišťující tlumení nárazů.

PROFEEL FILM

Technologie použitá pro oporu nohy při odrazu. Abyste skrz botu necítili ostré kameny a jiné nerovnosti, je mezi podrážkou a tlumící vrstvou v přední části boty tenká vložka Profeel Film. 
Salomon
L4157920
1 ks

Specifické reference

ean13
193128759124