WILSON RUSH PRO 2.5 W Majolica Blue/White/Hot Coral

Wilson
WRS327400

Kód : WRS327400

Dámská tenisová obuv Wilson Rush Pro 2.5 Blue/White/Coral 2021 na všechny povrchy nadchne pokročilé a zkušené hráčky nejmodernějšími technologiemi a kvalitním zpracováním.

3 190 Kč
S DPH
Velikost: 8 UK
Počet
Skladem

Dámská tenisová obuv Wilson Rush Pro 2.5 Blue/White/Coral 2021 na všechny povrchy nadchne pokročilé a zkušené hráčky nejmodernějšími technologiemi a kvalitním zpracováním. Wilson u nového modelu pro rok 2021 přichází s větším vnitřním prostorem pro širší typ chodidla. Skvělé tlumení a repulzi energie zpět do pohybu zajišťuje mezipodešev R-DST+.

Vnější materiál s technologií Sensifeel přidává na odolnosti, lehkosti a stabilitě. Vnitřní botičková konstrukce Endofit se automaticky přizpůsobí vašemu chodidlu a přináší podporu v laterální části. Odolná podrážka z gumy Duralast vydrží pravidelnou vysokou zátěž.

Jako v bavlnce

Vnitřní konstrukce Endofit dokonale obepne chodidlo a celkově zpevňuje nohu včetně kotníku pro podporu při prudkých bočních pohybech a odrazech. Díky tomu minimalizujete riziko podvrtnutí kotníku a případného zranění

Vytuněný podvozek

Pro Torque Chassis využívá vylepšenou ochranu klenby k poskytnutí torzní kontroly a stability během prudkých pohybů. Bota je tak velmi dynamická především v situacích jako jsou bleskové starty na kraťas.

Wilson
WRS327400
1 ks

Specifické reference

ean13
097512493109