• -20%

Wilson KAOS SWIFT W Peacoat/Scallop Shell/Baby Blue

Wilson
WRS329010

Kód : WRS329010

Dámská tenisová obuv Wilson Kaos Swift na všechny povrchy v superlehké konstrukci s technologií Kaos Chassis pro vynikající komfort a stabilitu. Vnitřní botičková konstrukce Endofit dokonale obepne chodidlo pro ultimátní stabilitu a pohodlí. Tlumící pěna R-DST+ je tím nejlepším, co Wilson ve svých botách nabízí. Vynikající odpružení s repulzí vložené energie zpět do pohybu.
2 793 Kč
S DPH
3 490 Kč Sleva 20%
Velikost: 6 UK
Počet
Skladem

Prémiová vložka Ortholite z EVA pěny je příjemným bonusem. Boty jsou vhodné pro velmi agilní hráčky alespoň na klubové úrovni, které se snaží pokrýt celý kurt perfektním pohybem.

Vložka boty je vyrobena z Ortholite EVA pěny s vysokou hustotou. Díky tomu je měkká a odolná.
Wilson-Ortholite.jpg

Konstrukce ze stíhaček

Boty vybavené technologií Wilson Kaos Chassis mají dvoudílnou konstrukci, která byla inspirována designem stíhacích letounů. Tato technologie zajišťuje přirozený pohyb chodidla zapojením dvou mechanismů: flexibilní podporou klenby pro komfort a rychlost; laterální podporou pro torzní kontrolu a vylepšenou stabilitu.

Jako v bavlnce

Vnitřní konstrukce Endofit dokonale obepne chodidlo a celkově zpevňuje nohu včetně kotníku pro podporu při prudkých bočních pohybech a odrazech. Díky tomu minimalizujete riziko podvrtnutí kotníku a případného zranění.

Buďte neustále ve střehu

Mimořádně kvalitní mezipodešev z EVA pěny R-DST+ poskytuje velkou pružnost na patě a zlepšený odskok ze špičky pro rychlejší reakci. Abyste mohli zahrát vítězný úder, musíte být neustále na špičkách a krok před soupeřem. Další snížení reakční doby vám pomůže k vítězství.

Zanechte po sobě stopu na kurtu

Gumová podrážka s technologií Duralast je velice odolná a přilne na všechny druhy povrchů. Navíc zlepšuje odpružení a odezvu při prudkých pohybech. S perfektní trakcí ovládnete dvorec dokonalým pohybem.

Wilson
WRS329010
1 ks

Specifické reference

ean13
097512556842