• -20%

Salomon SPEEDCROSS 6 White/Black/Empire Yellow

Salomon
L417378

kód : L417378

Běžecké boty Salomon Speedcross 6, nová verze legendární trailové obuvi pro technický běh v terénu je ještě lehčí a výkonnější a vyznačuje se přepracovaným svrškem, který je funkční i ohnivý, ale s klasickým komfortem, které je u tohoto modelu samozřejmostí.

3 112 Kč
S DPH
3 890 Kč Sleva 20%
Velikost: 8.5 UK
Počet
Skladem

Obuv disponuje tvarovanou stélkou OrthoLite®, která má anti-bakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat zápach. Konstrukce Sensifit™ poskytuje přesné, optimální držení nohy a pohodlí při výkonu. Podrážka Mud Contagrip® zajistí maximální přilnavost na nezpevněných, měkkých, drsných a nerovných površích. Směs mezipodešve EnergyCell™+ s vysokým odrazem poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností.
Obuv je vyrobena z recyklovaného materiálu a disponuje pevnou síťovinou, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou. Využité tkaniny jsou odolné proti roztržení a oděru. Samozřejmostí jsou tkaničky Quicklace™ známé svým rychlošněrovacím systémem.

  • Síťovina proti nečistotám
  • Recyklovaný materiál
  • Pevná tkanina
  • EnergyCell™+
  • Kapsa na tkaničky
Sensifit.png

SENSIFIT

SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru. Systém Sensifit™ dodává pohodlí a přesně obepne a ochrání vaši nohu.

contagrip.png

MUD CONTAGRIP® 

Mud Contagrip® vytvořený pro maximální přilnavost na nezpevněných, měkkých, drsných a nerovných površích. Vvyužívá hluboké a ostré výstupky vyrobené ze směsi, která se zaměřuje na přilnavost.
ortholite.png

ORTHOLITE®

Díky antibakteriální anatomické stélce OrthoLite® se budete cítit jako v bavlnce. Dlouhodobě tlumí nárazy, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a plísní, odvádí vlhkost a zajistí prodyšnost pro příjemné nošení.

quicklace.png

QUICKLACE™

Dobře známý Salomon rychlošněrovací systém, který zaručuje precizní upevnění nohy v botě během jednoho zatáhnutí za tkaničku. Snadné, rychlé a přesné utažení během vteřiny. Samozřejmostí je i možnost zakoupení nové kevlarové tkaničky a její snadná výměna.

Salomon
L417378
1 ks

Specifické reference

ean13
195751072045