Salomon SUPERCROSS BLAST Dark Denim/Pearl

Salomon
L4128420

kód : L4128420

2 233 Kč
S DPH
2 790 Kč Sleva 20%
Velikost: 9 UK
Počet
Skladem

Pánské běžecké boty Salomon Supercross Blast GTX - černé poskytují přilnavost a ochranu, kterou potřebujete na běh v nejrůznějších terénech. Množství technologií zajišťuje dokonalé pohodlí a pocit z pohybu.

Základní parametry:

  • ideální na blátivé a mokré terény
  • výstupky na podrážce pro lepší trakci na blátu či měkkých površích
  • tkanina svršku, který je svařovaný, tudíž bez švů, je odolná a jen tak se neprotrhne
  • špičku chrání gumové vyztužení
  • drop: 10 mm
  • váha: 315 gramů

Drží a vydrží, třeba i horské výběhy s Kilianem

Silnice, bláto nebo skály. Podrážka s technologií Contagrip® zvládne všechno, co si pro ni vymyslíte. Není se čemu divit, testuje ji sám Kilian Jornet. Materiál tvoří několik druhů gumy, vždy speciálně zvolených pro konkrétní typ boty. Hlavními přednostmi podešve jsou vysoká odolnost a přilnavost v různorodém terénu.

Písmena TD značí, že s botou můžete vyrazit do smíšeného terénu. Hluboký a agresivní vzorek orientovaný do více stran vás ale podrží hlavně na písku, štěrku a blátě.

Pohodlně a jistě až do cíle

Mezipodešev EnergyCell vám skvěle poslouží, pokud si chcete běh hlavně užívat. Pěna EVO se stará o pohodlí chodila a poskytuje dostatek prostoru i při delších bězích.

Zažijte pohodlí na obtížné trase

Stélka OrthoLite® tvoří z hlediska komfortu klíčovou součást obuvi. OrthoLite® konstrukci doplňuje v oblasti paty EVA pěna, která pocit pohodlí v botě dále umocňuje. S touto vložkou se nemusíte bát vyrazit na náročné trasy, protože botě propůjčuje dodatečné tlumení, prodyšnost a výdrž.

Stáhni, schovej a běž!

Zapomeňte na klasické šněrování a rozvázané tkaničky při běhu. Patentovaný systém rychlého zavazování Quicklace™ usnadňuje život běžcům i turistům už nějaký ten pátek. Tkaničky se díky konstrukci utahují vždy rovnoměrně a jezdec zajistí, aby se neuvolnily. Pokud si je navíc schováte do kapsičky nebo pod gumičku na botě, už nikdy si je nepřišlápnete.

Boty s Quicklace™ jednoduše nazujete, utáhnete a běžíte, dokud vám plíce a nohy stačí.

POZOR: na Quicklace™ vzniká závislost.

Svršek, který se vám přizpůsobí

Svrchní část boty má na starosti technologie SensiFit™, díky ní vám bota padne jako ulitá. Nohu pohodlně obepne i spolehlivě ochrání. Navíc si skvěle rozumí se systémem rychlého zavazování tkaniček Quicklace™.

Salomon
L4128420
1 ks

Specifické reference

ean13
193128561048