Seznam produktů značky CCM

Grid
List

Počet produktů: 65

Zobrazení 1-36 z 65 položek

Brusle CCM Ribcor 88K

Tyto brusle mají ergonomickou botu, což přispívá k většímu výkonu. Jsou dodávány s vyměnitelným jazykem, který umožňuje individuální přizpůsobení. Pokud hledáte pohodlí a výkon, měli byste vyzkoušet 88 K.
8 390 Kč -30% 5 874 Kč

Helma CCM Fitlite 80 Combo SR

Helma je vybavena technologií FIT CLIPS pro rychlé a efektivní přizpůsobení velikosti helmy vaší hlavě. Systém je realizován pomocí jedné centrální páčky na zadní části, kterou stačí uvolnit, upravit helmu na požadovanou velikost a opět zajistit.
3 150 Kč

Helma CCM Resistance Combo SR

Helma CCM Resistance COMBO Sr - Novinka 2014/15. Nejnovější TOP model helmy CCM RESISTANCE pro letošní sezónu. Přináší nový moderní design, zjednodušené nastavení velikosti bez použití nářadí, samozřejmostí zůstává skvělé pohodlí a špičková úroveň ochrany hráče.
3 691 Kč

Hokejka CCM JetSpeed 350 SR

Nejnižším modelem řady Jetspeed je hokejka CCM Jetspeed 350. Je určena zejména pro hobby hráče, kteří buď hledají levné řešení a nebo přecházejí z již legendárních dřevěných hokejek. Oproti dřevěným holím je tato hokejka samozřejmě mnohem mnohem lehčí a zároveň, stejně jako ty nejvyšší modely, využívá technologie Hybrid Kickpoint, který z Vás udělá...
2 190 Kč

Hokejka CCM JetSpeed 370

JETSPEED 370 HYBRIDNÍ BOD ODPALU: Nový bod odpalu vytváří kloubový efekt, který přispívá k větší razanci a díky mírně zúžené zóně i k větší rychlosti. ČEPEL JS3: Speciálně navržená pro lepší cit a pevnost. KONSTRUKCE RUKOJETI, T G
2 867 Kč
Skladem
View Detail